Kahramanmaraş'ta ve bölgede bir ilk! Zayıflamanın kısa yolu...

Yalnızca Kahramanmaraş’ta değil bölgede de tek olan ve kendi segmentinde en iyi cihaz olma özelliği gösteren LPG M6, E-LİFE Güzellik&Estetik Merkezinde Kahramanmaraş’ın hizmetine sunuluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2018 10:02
Kahramanmaraş'ta ve bölgede bir ilk! Zayıflamanın kısa yolu...

HABER: ABDULLAH YILDIZ

Cihaz hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Diyetisyen Nazlıcan Tekinşen, “Bölgesel incelme ve genel zayıflamada çok ciddi başarı elde ediyoruz” dedi.

Konuyla alakalı gazetemize açıklamalarda bulunan Diyetisyen Nazlıcan Tekinşen yalnızca 3 seansta belirgin farkların görülmeye başlandığını vurgulayarak şunları söyledi:

“LPG M6 serisi şuan çıkan son seri ve kendi segmentinde en iyi cihaz. Bu cihaz size diğer makinaların vaat edemediği 3 şeyi sunuyor: yağ hücrelerinin uyarılması, vücutta ki selülitlerden dolayı kaynaklanan görünümün azalması ve sıkılaşma. Bu 3 şeyi vaat edebildiği için başarılıdır özellikle selülit konusunda çok başarılıdır. 3 seanstan sonra belirgin farklar görmeye başlıyoruz.”

Uygulama yapılırken beslenme ve sporunda hayati önem taşıdığını belirten Tekinşen, “Cildimizde elastik ve korojen yapılarımız vardır. LPG’nin yaptığı şey onları uyarmak ve sıkılaştırmaktır. Bunları yaparken de yağ hücrelerini uyarır. Tabi bu uygulama yapılırken beslenme ve spora ekstra dikkat edilmesi gerekiyor. Tüm bunları birlikte yaptığımızda bölgesel incelme ve genel zayıflamada çok ciddi başarı elde ediyoruz” dedi.

MÜŞTERİLERİMİZ ÇOK MEMNUN

Doğal yöntemlerle zayıflamanın en güvenilir ve etkili yolu olarak LPG’yi gösteren Tekinşen zayıflama talebiyle gelen tüm danışanlarımız LPG ZAYIFLAMA yönteminden çok memnun olduğunu söyledi. Tekinşen  şu ifadeleri kullandı: “LPG’nin diğer cihazlardan farkı uygulama esnasında da kendini hemen gösterir. Enjeksiyon yok, cerrahi bir işlem yok, ağrısız acısız aksine flap ve silindirli başlıklar sayesinde masaj etkisi yapıyor. Yarım saatlik bir seansta çok ciddi anlamda rahatlamış oluyorsunuz. Ayrıca her seanstan sonra müşterilerimize yürüyüş veya farklı sporlar öneriyoruz ki uygulama sonrası yağ hücreleri normalden 2-3 kat daha fazla uyarılıyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.