Kahramanmaraş’ta uyuşturucudan 17 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş’ta polis ekiplerince uyuşturucu kuryelerine ve satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda suçüstü yakalanan 17 kişi tutuklandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2022 22:40
Kahramanmaraş’ta uyuşturucudan 17 kişi tutuklandı

Alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, 1-14 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen narkotik operasyonlarında S.A., M.K., M.E., A.H., B.K., M.H., A.B., M.H., H.H. M.K., A.A., H.Z., C.O.E., M.K., M.A., S.Y. ve I.E. uyuşturucu alışverişi ve uyuşturucu sevkiyatı esnasında maddelerle birlikte kıskıvrak yakalandı. Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 17 şüphelinin ikametlerinde yapılan aramalarda üzerlerinde ve araçlarında 3 kilogram 16 Gram Metamfetamin, paketler halinde 73 gram sentetik Kanebinoid (Bonzai), 38 gram Esrar, 434 Adet uyuşturucu hap, 11 Kök Kenevir bitkisi, 3 Adet Hassas Terazi, 1 Adet Tabanca ve 10.000 TL suç geliri para ele geçirildi. Yakalanan 17 kişi, uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

kahramanmarasta-polis-ekiplerince-uyusturucu-kuryelerine-ve-saticilarina-yonelik-duzenlenen-operasyonlarda-sucustu-yakalanan-17-kisi-tutuklandi-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum