Kahramanmaraş'ta Tütüncü Perde açıldı

Bölgenin en büyük AVM’si Tütüncü AVM’de kampanyalar ve yenilikler bitmek bilmiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 21:43
Kahramanmaraş'ta Tütüncü Perde açıldı

TÜTÜNCÜ AVM HER GEÇEN GÜN DAHA DA BÜYÜYOR

Bölgenin en büyük AVM’si Tütüncü AVM’de kampanyalar ve yenilikler bitmek bilmiyor. A’den Z’ye her üründe çok büyük kampanyaların olduğu, ödemede ise kolaylıkların sağlandığı AVM, 6. Şubesini Tünücü Perde olarak faaliyete geçirdi.

whatsapp-image-2020-10-27-at-18.25.30-(5).jpeg

Tütüncü AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bayraktar, Kahramanmaraş'ta Tütüncü AVM’nin 6. Şubesi olan Tütüncü Perdenin açıldığını belirtti. Geçtiğimiz günlerde vatandaşın hizmetine sunulan Tütüncü Perde vatandaşa keşif hizmetini ücretsiz veriyor. Tütüncü AVM’de kampanyaların ve yeniliklerin bitmeyeceğinin altını çizen Bayraktar, “Geçtiğimiz günlerde açmış olduğumuz 6. Şube Tütüncü Perde’dir. Vatandaşlarımız bizden perdesini alsın almasın hiç önemli değil, biz keşif hizmetini ücretsiz veriyoruz” dedi.


9,90’DAN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Tütüncü Perde’de, perde fiyatlarının 9,90’dan başladığını ifade eden Bayraktar, “Fiyatlarımız şuanda çok uygundur. Vatandaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Çok ciddi bir talep ile karşılaştık. Bulunduğumuz bölgede perde çok ciddi bir ihtiyaç idi. Bizde bu ihtiyacı görerek Tütüncü Perdeyi faaliyete geçirdik. Tüm vatandaşlarımızı mağazamıza bekliyoruz” ifadesini kullandı.


UYGUN FİYAT VE KALİTE

Tütüncü AVM’yi diğer AVM’lerden ayıran en büyük özelliğin kalite ve uygun fiyat olduğunu belirten Bayraktar, “Uygun fiyatlara kampanya yapıyoruz diye kalitesiz ürün sattığımız düşünülmesin. Sattığımız ürünün her zaman arkasındayız. Kaliteden ödün vermeden vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.