Kahramanmaraş'ta Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Sözleşmeli Er: Musa Çağlar

Afşin'de motosiklet kazasında hayatını kaybeden genç sözleşmeli er Musa Çağlar için başsağlığı dileriz. Acımız büyük, üzüntümüz derin.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Kasım 2023 14:01

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden bir sözleşmeli erin acı hikayesi ortalığı sarstı. Olay, 4 Kasım 2023 tarihinde saat 22.50 civarında Erçene-Altaş Mahalle yolu üzerinde gerçekleşti.

24 yaşındaki Musa Çağlar, 46 AHH 071 plakalı motosikletiyle seyir halindeyken direksiyon kontrolünü kaybederek yol kenarındaki çöp kutusuna çarptı.

Kazada, sürücü ve yanındaki arkadaşı yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralılardan sürücü Musa Çağlar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Hayatını kaybeden gencin, Kahramanmaraş'ta Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda Sözleşmeli Er olarak görev yaptığı öğrenildi. Musa Çağlar, bugün Afşin ilçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Kazayla ilgili detaylı incelemeler ise devam ediyor. Bu üzücü olay, bölgede derin bir üzüntü ve endişeye yol açtı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.