Kahramanmaraş’ta trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi de ağır yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2019 09:15
Kahramanmaraş’ta trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Kaza, Onikişubat ilçesi İstiklal Mahallesi Necmettin Erbakan Bulvarı’nda meydana geldi. Hakan G. idaresindeki 06 BJR 095 plakalı araç, bulvar üzerinde seyir halindeyken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjdeki bir ağaca vurduktan sonra taklalar atarak durdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine gelen sağlık görevlileri araçta bulunan şoför Hakan G. ile yolcu konumundaki H.A. ve Z.A.’ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastane kaldırdı. Sağlık görevlileri yolcu konumundaki Ö.B.’nin (16) ise hayatını kaybettiğini tespit etti.

taklalar-atarak-durdu!-aksam-saatlerinde-aci-kaza2.jpg
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından, hayatını kaybeden Ö.B.’nin cansız bedeni morga kaldırıldı. Kazaya karışan araç çekici marifetiyle yol dışı edilirken çift yönlü trafiğe kapanan bulvar yeniden trafiğe açıldı.
Kazanın görgü tanıdığı Adem Kaynar isimli bir vatandaş, “Ben karşı yoldan geliyordum ve araç da bu şeritten geliyordu. Buradan gelip ağaca vurdu ve bir iki tur döndü ve önüme düştü. Ben de o sırada 112 ve 155’i aradım. Araçta 4 kişi vardı” ifadelerini kullandı.

taklalar-atarak-durdu!-aksam-saatlerinde-aci-kaza3.jpg
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

taklalar-atarak-durdu!-aksam-saatlerinde-aci-kaza4.jpg
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.