Kahramanmaraş'ta trafik denetimlerinde 165 araca ceza! 146 kişi yakalandı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü operasyonlarında 146 kişi yakalandı, 62 kişi tutuklandı. Uyuşturucu ve silahlar ele geçirildi, trafik ihlallerine de müdahale edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2024 16:19
Kahramanmaraş'ta trafik denetimlerinde 165 araca ceza! 146 kişi yakalandı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde 13 Mayıs 2024 ile 20 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonel faaliyetler hakkında yapılan açıklamada, ilimiz Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yürütülen operasyonlarda çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 110 şahıs ile uyuşturucu madde ticareti yapan 3 şahıs ve ikamet ve işyerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 33 şahıs olmak üzere toplam 146 kişinin yakalandığı belirtildi. Bu kişiler adli makamlara sevk edilerek, 62 şahsın tutuklandığı ifade edildi.

kahramanmarasta-trafik-denetimlerinde-165-araca-ceza-146-kisi-yakalandi.jpg

Operasyonlar sırasında, 55,46 gram metamfetamin, 120 adet sentetik ecza, 9 adet ruhsatsız tabanca ve 2 adet ruhsatsız av tüfeğinin ele geçirildiği bildirildi. Ayrıca, trafik ekipleri tarafından trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine sebep olan 105 araca yüksek sesle müzik dinlemekten ve 60 araca abartı egzozdan işlem yapıldığı kaydedildi.

Açıklamada, il Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde genel güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.