Kahramanmaraş’ta sokağa çıkma yasağında unutulmadılar

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde belediye ekipleri, korana virüs salgını tedbirleri kapsamında Türkiye geneli ilan edilen iki günlük sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için kentin farklı noktalarına...

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2020 20:18
Kahramanmaraş’ta sokağa çıkma yasağında unutulmadılar

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde belediye ekipleri, korana virüs salgını tedbirleri kapsamında Türkiye geneli ilan edilen iki günlük sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için kentin farklı noktalarına mama ve su bıraktı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, dünyayı saran korona virüs salgınına karşı tüm birimlerin ilk günden itibaren teyakkuz halinde olduğunu söyledi. Başkan Gürbüz, “İlçemizde korona virüs ile etkin bir mücadele vermemizin yanı sıra, yaşanan bu zor süreçte sevimli dostlarımızı da sahip çıkıyoruz. Sokaktaki hayvan dostlarımızın bu süreçte beslenme sorunu yaşamaması için ekiplerimize talimat verdik. Park, bahçe, boş araziler ve çöp atık toplama alanları gibi sokak hayvanlarının yaşam alanlarına ekiplerimiz mama, yem, yiyecek ve su bırakıyorlar. Vatandaşlarımızın aklı onlarda kalmasın, biz her zaman sokak hayvanlarımızın yanındayız, onlar bize emanet” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.