Kahramanmaraş'ta Şimşek Çakacak: Maraş'ta Bugün Hava Nasıl?

Kahramanmaraş'ta bugün parçalı bulutlu başlıyor, öğle sonrası yağışlı geçecek. Rüzgar güneyden esecek. Sıcaklık azalacak. Detaylar haberimizde!

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Eylül 2023 09:29
Kahramanmaraş'ta Şimşek Çakacak: Maraş'ta Bugün Hava Nasıl?

Kahramanmaraş'ta hava bugün 29 Eylül 2023 Cuma parçalı bulutlu, öğle sonrası sağanak yağışlı. Rüzgar güneyden hafif esiyor, sıcaklık düşüyor. İşte detaylar:

KAHRAMANMARAŞ HAVA DURUMU (29 EYLÜL 2023 CUMA)

GÜNDÜZ PARÇALI BULUTLU, ÖĞLE SONRASI YAĞIŞLI:

Bugün Kahramanmaraş'ta hava parçalı bulutlu bir başlangıç yapıyor. Ancak, öğle sonrasında yer yer çok bulutlu bir havanın etkisi altına gireceğiz. Özellikle Andırın, Başkonuş, Tekir ve Göksun bölgeleri ile Düldül Dağı çevresinde gökgürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

kahramanmaras-hava-durumu.jpg

RÜZGAR GÜNEY VE BATI YÖNLERİNDEN ESİYOR:

Rüzgar, genellikle güney ve batı yönlerinden hafif ara sıra orta kuvvette esecek. Bu durum, hava koşullarını etkileyen önemli bir faktör olarak karşımıza çıkıyor.

SICAKLIKTA AZALMA BAŞLIYOR:

Bugünden itibaren sıcaklıkta bir düşüş yaşanması bekleniyor. Bu, son dönemdeki sıcak günlerin sona erdiğine ve daha serin bir döneme girildiğine işaret ediyor.

Sonuç olarak, Kahramanmaraş'ta hava durumu bugün parçalı bulutlu bir başlangıç yapıp, öğle sonrasında yer yer yağışlı bir seyir izleyecek. Rüzgarın güneyden ve batıdan esmesiyle birlikte sıcaklıkta da azalma yaşanacak. Özellikle dışarı çıkarken şemsiyenizi ve hafif bir montu yanınıza almanızda fayda var. Hayırlı Cumalar!

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.