Kahramanmaraş'ta Şair-Yazar Bestami Yazgan söyleşi gerçekleştirdi

Kahramanmaraş 8.Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı Yazar-Okur Buluşmaları kapsamında Şair-Yazar Bestami Yazgan, Cahit Zarifoğlu İlkokulu’nda öğretmen ve öğrencilere söyleşi gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2022 16:41
Kahramanmaraş'ta Şair-Yazar Bestami Yazgan söyleşi gerçekleştirdi

Söyleşiye İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Şube Müdürü Selahaddin Uğur, okul yöneticileri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Söyleşinin açılış konuşmasını yapan İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Kahramanmaraş 8.Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği dâhilinde Yazar-Okur Buluşmaları gerçekleştirdiklerini kaydederek, fuarın kitap kültürünü geliştirmede büyük bir fayda sağlayacağını düşündüklerini ifade etti. Şair-Yazar Bestami Yazgan’ın çok kıymetli bir edebî şahsiyet olduğunu belirten İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, söyleşiye icap etmesinden dolayı teşekkürlerini iletti.

İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman’ın konuşmasının akabinde Şair-Yazar Bestami Yazgan, söyleşisini gerçekleştirdi. Bazı öğrencilerin şiir seslendirmesini de dinleyen Şair-Yazar Bestami Yazgan, soru ve cevaplarla söyleşiye son verdi.

Günün hatırası olması adına İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Şair-Yazar Bestami Yazgan’a program sonunda plaket takdim etti.

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.