Kahramanmaraş’ta polis anneleri uyuşturucuya karşı bilgilendirdi

Kahramanmaraş’ta uyuşturucuyla mücadele ve ‘’En iyi Narkotik polisi anne’’ projesi kapsamında, anne ve anne adayları başta olmak üzere vatandaşlara bilgilendirme yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2021 18:17
Kahramanmaraş’ta polis anneleri uyuşturucuya karşı bilgilendirdi

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadelede annelerin duyarlılığından yararlanmak için İçişleri Bakanlığının hayata geçirdiği, ‘’En İyi Narkotik Polisi; Anne” projesi kapsamında ki çalışmalarını sürdürüyor.

Kent genelinde görevlendirilen Narkotik polisleri, anne ve anne adaylarına Uyuşturucuyla mücadele uygulamasının (UYUMA) kullanımını anlattı.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülen ortak çalışma kapsamında, şehirde görev yapan anne ve anne adayı öğretmenlerle online olarak yapılan toplantılarda, projenin içeriğine dair sunumlar yapıldı.

Konuyla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ‘’18 Kasım 2020 tarihinde başlatılan proje çerçevesinde bu güne kadar 636’sı anne ve anne adayı olmak üzere toplam 788 vatandaşa eğitim verildi. NARKO nokta faaliyeti ile de 845’i anne ve anne adayı olan 1646 vatandaş bilgilendirildi.

Polis ekipleri, toplamda 1481’i anne ve anne adayı olmak üzere 2 bin 434 vatandaşa ulaşılmış olup, eğitim ve bilgilendirme faaliyetleri artırılarak devam edeceğini söylediler.

KAYNAK: Sha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.