Kahramanmaraş'ta minikler ara tatilde eğlenceye doyacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından, okulların ara tatile girdiği dönemde 11 – 15 Nisan tarihleri arasında her gün tiyatro gösterileri, masal saati ve yüz boyama etkinlikleri gerçekleştirilecek. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek...

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2022 16:34
Kahramanmaraş'ta minikler ara tatilde eğlenceye doyacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından, okulların ara tatile girdiği dönemde 11 – 15 Nisan tarihleri arasında her gün tiyatro gösterileri, masal saati ve yüz boyama etkinlikleri gerçekleştirilecek. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinliklere tüm çocuklar davet edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında kültür sanat etkinliklerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, okulların ara tatile girdiği dönemde çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Çocuk tiyatrosu, masal saati ve yüz boyama etkinlikleriyle minikler tatilin tadını çıkaracak.

BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ TİYATRO GÖSTERİLERİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından birbirinden eğlenceli tiyatro gösterileri hafta boyunca çocuklarla buluşturulacak. Etkinlik takvimi kapsamında, 11 Nisan Pazartesi günü Karne Heyecanı, 12 Nisan Salı günü Unutkan Davulcu, 13 Nisan Çarşamba günü Nasrettin Hoca, 14 Nisan Perşembe günü Karagöz – Hacivat ve 15 Nisan Cuma günü Keloğlan’ın Eşeği adlı çocuk tiyatroları minik izleyicileriyle buluşacak. Tiyatro gösterilerin tamamı 13.00 ve 15.00’de iki seans şeklinde sahnelenecek. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyunların biletleri yine aynı noktadan ücretsiz olarak temin edilebilecek.

OKUMA SAATİ VE YÜZ BOYAMA ETKİNLİĞİ

Okulların ara tatile girdiği dönemde çocuk tiyatrolarının yanı sıra masal saati ve yüz boyama etkinliği de miniklerle buluşacak. Bu kapsamda, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde 11 – 15 Nisan tarihleri arasında her gün 12.00 – 13.00 saatleri arasında yüz boyama etkinliği gerçekleştirilecek. Yine aynı günlerde saat 16.30’da minikler masal saatinde bir araya gelecek. Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, etkinliklere tüm öğrenciler davet edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.