Kahramanmaraş'ta Kültür Sanat Rüzgarı: İnci Okumuş Geliyor!

15 Şubat Perşembe, NFK Halk Kütüphanesi'nde saat 14.00'te gerçekleşecek Kütüphane Söyleşileri'nde, Şair-Yazar İnci Okumuş "Hayatımıza Neden Şiir Katmalıyız" konusunu ele alacak. Edebiyatseverler davetlidir.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2024 11:45
Kahramanmaraş'ta Kültür Sanat Rüzgarı: İnci Okumuş Geliyor!

Kütüphane Söyleşileri'nin bu haftaki konuğu, Şair - Yazar İnci Okumuş olacak. 15 Şubat Perşembe günü NFK Halk Kütüphanesi'nde gerçekleşecek olan söyleşi, saat 14.00'te başlayacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şiir ve edebiyatın kalbinin attığı bu şehirde kültür sanat etkinliklerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Kütüphane Söyleşileri'nin bu haftaki konuğu olan Şair – Yazar İnci Okumuş, 15 Şubat Perşembe günü Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi'nde düzenlenecek olan söyleşide "Hayatımıza Neden Şiir Katmalıyız" konusunu ele alacak. Söyleşi, saat 14.00'te başlayacak ve tüm edebiyatseverler davetlidir.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, şehrin değerli şair ve yazarlarının katılımıyla düzenlenen Kütüphane Söyleşileri'nin belli aralıklarla okurlarla buluşmaya devam edeceği vurgulanmıştır. Edebiyatseverler, bu etkileyici söyleşiyi kaçırmamak için 15 Şubat'ta NFK Halk Kütüphanesi'nde buluşabilirler.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.