Kahramanmaraş'ta Kripto Dolandırıcılığı Operasyonu: 23 Şüpheli Gözaltında

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2025 17:40
Kahramanmaraş'ta Kripto Dolandırıcılığı Operasyonu: 23 Şüpheli Gözaltında
Editör

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde, Antalya, İzmir ve Çanakkale illerinde yürütülen kripto para dolandırıcılığı operasyonu kapsamında 23 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Soruşturma, şüphelilerin kripto borsalarının sahtesini oluşturarak, mağdurlara yüksek kazanç vaadiyle hediye bakiye sundukları ve hesap bilgilerini ele geçirerek, bu hesaplardan kripto varlıklarını yurtdışındaki kripto hizmet sağlayıcılarına aktardıkları iddiaları üzerine başlatıldı.
Operasyonlar sonucunda 18 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yine, 5 şüphelinin yakalanma çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Ayrıca, Kahramanmaraş Sulh Ceza Hakimliği’nin kararıyla, şüphelilere ait mal varlığı ve banka hesapları da el konuldu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Sha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.