Kahramanmaraş’ta kapkaççı kamerada

Kahramanmaraş'ta parkta oturan bir kadının elinde bulunan cep telefonu alan şüpheli kaçamadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ekim 2020 18:18
Kahramanmaraş’ta kapkaççı kamerada

O anlar çevredeki güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

Olay, bugün saat 14.00 sıralarında Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Şehit Abdullah Çavuş Mahallesinde bir parkta meydana geldi. Bankta oturan D.K. (35) isimli kadının yanına yaklaşan bir şahıs, cep telefonu zorla alıp kaçtı.

Çevrede bulunan vatandaşlar yardıma koşarken, durumu da polise bildirdi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, anonsları takip eden İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu'da telsizden, "Bu şahıs mutlaka yakalanacak, o bölgeden çıkamayacak" talimatı verdi.

Bölgeyi kısa sürede ablukaya alan polis, beyaz gömlekli, mavi kot pantolonlu ve kirli sakallı eşkali belirten şüpheliyi yakalamak için parklar, apartman bahçeleri ve binaların bodrum katlarını tek tek kontrol etmeye başladı. Ekiplerin eş zamanlı yaptığı çalışmada eşkale uygun şüpheli şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekibi tarafından bir apartman bahçesinde yakalandı. Şüpheli şahsın Salih G. (35) olduğu belirlenirken, kadından gasp ettiği cep telefonu da üzerinde ele geçirildi. Suçunu da itiraf eden ve suç kaydı da bulunan şüpheli ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: SHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.