Kahramanmaraş'ta KADES tanıtım çalışması yapıldı

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülmekte olan Kadına Yönelik ve Aile İçi Şiddetin önlenmesi amacıyla hazırlanan “Mutlu Kadın, Huzurlu Aile, Güçlü Toplum Projesi” kapsamında şehrin muhtelif yerlerinde...

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Temmuz 2021 20:11
Kahramanmaraş'ta KADES tanıtım çalışması yapıldı

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülmekte olan Kadına Yönelik ve Aile İçi Şiddetin önlenmesi amacıyla hazırlanan “Mutlu Kadın, Huzurlu Aile, Güçlü Toplum Projesi” kapsamında şehrin muhtelif yerlerinde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine ait olan elektronik reklam panolarında ‘Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES)’ tanıtıcı afişinin yayınlanması sağlanmıştır.

Aynı kapsamda Pizza Alışveriş Merkezinde stant açılarak ‘Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES)’in tanıtım faaliyeti düzenlenmiştir. Vatandaşların da yoğun olarak ilgi gösterdiği faaliyette KADES programının kurulumu ve kullanımı konusunda bilgilendirme/bilinçlendirme çalışmaları yapılmıştır. Yapılan faaliyette 500 kişiye ulaşılmış olup bilgilendirici broşürler ve çocuklara balon hediye edilmiştir.

kades-tanitim-calismasi.jpg

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.