Kahramanmaraş'ta Heyecan Dorukta: TOKİ Evleri Teslim Tarihi Bu Ay Sonu!

Başkan Güngör, Türkoğlu’nda hızla yükselen TOKİ Evlerinin teslimine bu ay sonunda başlanacağını duyurdu. Yeni Kahramanmaraş'ın inşası hızla devam ediyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2023 12:04
Kahramanmaraş'ta Heyecan Dorukta: TOKİ Evleri Teslim Tarihi Bu Ay Sonu!

Türkoğlu’nda yapılan TOKİ evlerinde incelemelerde bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Şehir merkezimizde ve ilçelerimizde kalıcı konutlar hızla yükseliyor. Bu ayın sonundan itibaren konutların teslimine başlanacak ve teslimatlar peyderpey devam edecek” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile birlikte Türkoğlu’nda yapımı devam eden TOKİ evlerinde incelemelerde bulundu. Heyette Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, KİÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan ve Türkoğlu Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan da yer aldı. Ziyarette, TOKİ konutlarının inşa süreciyle ilgili güncel bilgiler alındı.

baskan-gungor-mujdeyi-veriyor-bu-ay-sonunda-toki-evleri-teslim-ediliyor.jpg

YENİ KAHRAMANMARAŞ’IN İNŞASI HIZLA SÜRÜYOR

TOKİ evlerinin hızla inşa edildiğini vurgulayan Başkan Güngör, “Türkoğlu’nda devam eden TOKİ evlerinde; önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, Valimiz, Milletvekilimiz, Rektörlerimiz ve Türkoğlu Kaymakamımızla birlikte incelemelerde bulunduk. Kalıcı konutlarımızın son durumu hakkında bilgiler aldık. Hamdolsun, şehir merkezimizde ve ilçelerimizde kalıcı konutlar hızla yükseliyor. Bu ayın sonundan itibaren konutların teslimine başlanacak ve teslimatlar peyderpey devam edecek. Alt ve üstyapısı, sosyal donatıları, yeşil alanları ve güçlü sanayisiyle yeni Kahramanmaraş’ın inşası büyük bir hızla sürüyor” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.