Kahramanmaraş'ta Gıda Toptancı Esnafının Yıkılan İş Yerleri İçin Toplu Çözüm Aranıyor

Başkan Güngör, depremde etkilenen gıda toptancı esnafının sorunlarına çözüm için çaba sarf ediyor. Kalıcı çözümlerle esnafın iş yerlerine kavuşmasını umut ediyoruz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2024 16:23
Kahramanmaraş'ta Gıda Toptancı Esnafının Yıkılan İş Yerleri İçin Toplu Çözüm Aranıyor

Deprem sonrasında iş yerleri zarar gören gıda toptancı esnafıyla bir araya gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Esnafımızın karşılaştığı sorunları çözme konusundaki gayretimizi, Sayın Valimiz ve diğer paydaşlarımızla birlikte sürdürüyoruz. Umut ediyoruz ki, gıda toptancı esnafımız da yakın zamanda kalıcı çözümlerle yeniden iş yerlerine kavuşacak” dedi.

Başkan Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte depremde etkilenen gıda toptancı esnafıyla bir araya geldi. Toplantı, Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Başkan Güngör ve Vali Ünlüer, esnafların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri konusunda istişarede bulundu. Esnafların taleplerini detaylı bir şekilde kaydeden Başkan Güngör, “Sayın Valimiz Mükerrem Ünlüer ile birlikte, iş yerleri yıkılan gıda toptancı esnafımızı ağırlayarak taleplerini dinledik. Esnaflarımızın yıkılan iş yerlerinin TOKİ aracılığıyla yeniden inşa edilmesi talebini ilgili Bakanlıkla paylaştık. Esnafımızın sorunlarını çözme çabamızı, Sayın Valimiz ve diğer paydaşlarımızla birlikte sürdürüyoruz. İnşallah gıda toptancı esnafımız, kısa süre içinde kalıcı iş yerlerine kavuşacak” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.