Kahramanmaraş'ta Geçici Çarşılarda Ticaret Yeniden Hayat Buluyor!

Başkan Güngör, Kuddusi Baba Bulvarı'ndaki esnafları ziyaret ederek ticari canlanmaya destek veriyor ve geçici çarşılarla umut oluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Eylül 2023 16:06
Kahramanmaraş'ta Geçici Çarşılarda Ticaret Yeniden Hayat Buluyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kuddusi Baba Bulvarı'ndaki esnafları ziyaret ederek şehirdeki ticari hayatın hızla canlandığını vurguladı. Başkan Güngör, bu ziyaret sırasında esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulundu ve şunları söyledi:

"TİCARİ CANLANMA İÇİN GAYRETLERİMİZ DEVAM EDİYOR"

Başkan Güngör, ticari hayatın canlanması için büyük bir çaba harcadıklarını belirtti. Ayrıca şehirdeki çeşitli bölgelerde geçici çarşılar kurduklarını da ekledi. Bu geçici çarşılar, AFAD ve diğer kamu kurumlarının desteğiyle oluşturulmuş ve esnafa umut olmuştur.

"ESNAFIMIZIN TALEPLERİNİ DİNLİYORUZ"

Başkan Güngör, Kuddusi Baba Bulvarı'ndaki deprem sonrası en fazla etkilenen bölgelerden birinde bulunan esnafların taleplerini dinlediklerini ve istişarelerde bulunduklarını ifade etti.

ziyaret-7.jpg

"GEÇİCİ ÇARŞILAR ESNAFIMIZA UMUT OLUYOR"

Geçici çarşıların ticari hayatın canlanmasına büyük katkı sağladığını belirten Başkan Güngör, bu çarşıların esnaf için bir umut kaynağı olduğunu söyledi.

Son olarak Başkan Güngör, ticari hayatın canlanmasında emek harcayan tüm esnaflara teşekkür ederek bereketli kazançlar diledi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.