Kahramanmaraş'ta evi yanan yaşlı çift yardım bekliyor

Kahramanmaraş’ta evlerinde çıkan yangında yaralanan ve evini kaybeden yaşlı çift kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2021 17:59
Kahramanmaraş'ta evi yanan yaşlı çift yardım bekliyor

Kahramanmaraş’ta, Mart ayında Onikişubat ilçesine bağlı Şehit Evliya Mahallesi'nde yaşayan Hamza Uzun (57) ve Bedriye Uzun (57) çiftinin yaşadığı 2 katlı evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkmıştı. Yangında, evde mahsur kalan ve yardım çağrısında bulunan Bedriye Uzun'u duyan mahalle bekçisi ikametin demir parmaklığını kırarak yaşlı kadını bulunduğu yerden kurtarmış, eşi Hamza Uzun da yangından kendi çabalarıyla çıkmıştı.

Vücutlarında yanıklar oluşan yaşlı çift yangının ardından hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Ancak, evleri küle dönen yaşlı çift hastaneden çıktıktan sonra bir yakınlarının evlerine sığındı. Tedavileri evde devam ederken yaşlı çift evlerinin yeniden yapılması için yardım bekliyor.

Akrabalarına sığınan yaşlı çift hayırseverlerden kendilerine uzanacak yardım eli bekliyor. Yardım yapmak isteyenler yaşlı çiftin oğlu Münir Uzun'a, 0530 158 13 15 nolu telefondan ulaşabilirler.

kahramanmarasta-evi-yanan-yasli-cift-yardim-bekliyor-002.jpg

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.