Kahramanmaraş'ta ekipler kırsal mahallelerde de aralıksız çalışıyor

Şehir genelinde yaklaşık 10 gündür etkili olan yoğun kar yağışına karşı 220 araç ve 600’ün üzerinde personeliyle ulaşım hizmet ağını açık tutan Büyükşehir Belediyesi, 11 ilçenin kırsal mahallelerinde de çalışmalarını sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2022 12:01
Kahramanmaraş'ta ekipler kırsal mahallelerde de aralıksız çalışıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kış şartlarıyla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 17 Ocak tarihinden bu yana yaklaşık 10 gündür kesintisiz gerçekleştirilen uygulamalarda, 220 araç ve iş makinesi ile 600’ün üzerinde personel aktif görev yapıyor. Kentin merkez ilçeleri olarak adlandırılan Onikişubat ve Dulkadiroğlu’nda karla mücadele, tuzlama ve solüsyon nöbetlerini sürdüren ekipler; Afşin, Andırın, Çağlayancerit, Ekinözü, Elbistan, Göksun, Nurhak, Pazarcık ve Türkoğlu dâhil olmak üzere 11 ilçenin tümünde eşzamanlı olarak çalışıyor.

ULAŞIMDA AKSAMALAR ENGELLENİYOR

Çalışma gerçekleştirilen adresler arasında grup yolları da yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Tüm araç ve ekiplerimizle kış şartlarıyla mücadele çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın kesintisiz ulaşım sağlayabilmeleri ve trafikte aksamaların yaşanmaması adına 220 araç ve 600’ün üzerinde personelimizle sahadayız. ALO 153 çağrı hattından hizmet veren Afet Koordinasyon Merkezi’mize düşen ihbarlara anında müdahale ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.