Kahramanmaraş'ta Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi: Gençlerin Yüreğine Dokunan Etkinlikler!

Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi, depremzede gençlere destek oluyor! Her hafta farklı okullardan öğrencileri ağırlayarak olumlu etkilerden uzaklaşmalarını sağlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2023 11:43
Kahramanmaraş'ta Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi: Gençlerin Yüreğine Dokunan Etkinlikler!

Kahramanmaraş'ta Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi, depremzede gençlere yönelik düzenlediği etkinliklerle adeta bir cazibe merkezi haline geldi. Belediye Başkanı Necati Okay, merkezin gençlerin ilgi odağı haline geldiğini belirtti. Merkez, her hafta farklı okullardan öğrencileri ağırlayarak depremin olumsuz etkilerinden uzaklaşmalarına destek oluyor.

depremzedelere-destek-dulkadiroglu-genclik-merkezi-gucunu-genclerden-aliyor.jpg

Sütçü İmam Lisesi öğrencilerini ağırlayan gençlik merkezi, çeşitli etkinliklerle öğrencilere keyifli anlar yaşatıyor. Merkezin bu tür etkinlikleri, gençlerin depremin yarattığı olumsuz etkilerden kurtulmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Belediye Başkanı Okay, gençlerin depremin etkilerinden uzaklaştırılmasında gençlik merkezinin önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, gençlerin eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Başkan Okay, gençlik merkezlerinin gençlerin eğitim süreçlerini desteklediğini ve özellikle imkanı olmayan öğrenciler için faydalı kurslar sunduğunu ifade etti. Gençlerin merkeze olan ilgisi, belediye başkanını memnun etmekte ve geleceğe güvenle bakmamıza neden olmaktadır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.