Kahramanmaraş'ta dört dörtlük karşılaşma

Doğu Akdeniz Ampute Futbol Takımı, sezonu şehir protokolü ile gerçekleştirilen karşılaşmayla açtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2020 13:10
Kahramanmaraş'ta dört dörtlük karşılaşma

Doğu Akdeniz Ampute Futbol Takımı, sezonu şehir protokolü ile gerçekleştirilen karşılaşmayla açtı. Başkan Güngör, “Sporcularımızın sezona hazır olduğunu gördük. Takımımıza yeni başlayacak sezonda başarılar diliyorum” dedi.

2-004.jpeg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Avrupa Spor Haftası kapanış etkinliğine katıldı. Vali Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Milletvekili Ahmet Özdemir, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, MÜSİAD Başkanı Sami Kervancıoğlu’nun da yer aldığı organizasyonda Doğu Akdeniz Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile maç oynandı. Batıpark Spor Tesisleri’nde Vali Coşkun’un santrasıyla başlayan karşılaşma, 4-4’lük beraberlikle sonuçlandı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Güngör, tüm sporcuları tebrik etti.


TAKIMIMIZ SEZONA HAZIR

Karşılaşmanın şehrin ampute futbol takımına önemli bir moral olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Avrupa Spor Haftası’nın son gününde çok önemli bir etkinlik gerçekleştirdik. Şehrimizin ampute futbol takımı ile bir araya geldik. Sporcularımızın sezona hazır olduğunu gördük. Doğu Akdeniz Ampute Futbol Takımımıza yeni başlayacak sezonda başarılar diliyorum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.