Kahramanmaraş'ta Depremde Hayatını Kaybeden Uzman Çavuş Altıntaş'ın Adı Kütüphanede Yaşayacak

Kahramanmaraş depreminde yaşamını yitiren uzman çavuş Salih Altıntaş, Bağlarbaşı İmam Hatip Ortaokulu kütüphanesinde anılıyor. Şehit adına zenginleşen kütüphanede 2,500 kitap bulunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2024 13:48

Bağlarbaşı İmam Hatip Ortaokulu, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden uzman çavuş Salih Altıntaş'ı anmak ve onun özverili hizmetini hatırlatmak amacıyla kütüphanesine özel bir anlam yükledi. Altıntaş'ın adı, kurumun kütüphanesine verildi.

Okul Müdürü Fikret Bağ, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin önerisiyle gerçekleşen bu anlamlı girişimi duyurarak, Salih Altıntaş'ın adının yaşatılmasının, hem okulu hem de kütüphaneyi manevi olarak zenginleştirdiğini ifade etti. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) kitap bağışlarıyla kütüphanenin 2 bin 500 kitapla zenginleştirildiğini belirtti.

Bağ, "Şehitlerimiz bizim için büyük birer örnektir. Kütüphanemizde Salih Altıntaş'ın adını yaşatmak, onun anısını canlı tutmak, hem eğitim kurumumuza hem de kütüphanemize anlam katıyor. Kütüphanemizdeki 2 bin 500 kitapla, eğitim ve kültür alanındaki emek veren herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.