Kahramanmaraş'ta bayram namazı saat kaçta?

İslam aleminin iki bayramından biri olan Ramazan bayramı sokağa çıkma yasağına rağmen tüm yurtta coşku ile bekleniyor. Diyanet il il bayram namazı saatini yayınlandı. Kahramanmaraş'ta bayram namazı saat kaçta? Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2021 19:05
Kahramanmaraş'ta bayram namazı saat kaçta?

İslam aleminin iki bayramından biri olan Ramazan bayramı sokağa çıkma yasağına rağmen tüm yurtta coşku ile bekleniyor. Bayram namazı ilk günde cemaatle birlikte kılınacak. Diyanet il il bayram namazı saatini yayınlandı. Kahramanmaraş'ta bayram namazı saat kaçta kılınacak? İşte Kahramanmaraş bayram namazı vakti:

Her yıl büyük heyecan ve huzurla karşılaşan Ramazan Bayramı bu sene 13 Mayıs'ta kutlanacak. Bayramı namaz ile karşılayacak olan Müslümanlar da bayram namazı saatlerini internette araştırmaya başladı. Tüm illerde farklılık gösteren bayram namazı saati için Diyanet açıklamalarda bulundu. İşte Kahramanmaraş bayram namazı vakiti…

KAHRAMANMARAŞ BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan 2021 İmsakiye takviminde bayram namazı saatleri de yer alıyor. Ramazan Bayramı için namaz vakitleri belli oldu. Tüm illerin bayram namazı saatlerini aşağıdaki link üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Kahramanmaraş bayram namazı: 05.56,

BAYRAM NAMAZI CAMİDE KILINACAK MI?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bayram namazının camilerde kılınacağını ifade ederek, “Salgın tedbirlerinin en güzel uygulandığı mekanlar camilerimiz oldu. Cemaatimiz, tedbirler noktasında çok düzenli hareket etti. Bu tedbirlere riayet ederek inşallah bayram namazlarımızı kılacağız. Kardeşlerimizin titizlikle tedbirlere uyarak, kimseye zarar vermeden kısa zaman içerisinde bayram namazını kılıp evlerine dönmelerini buradan tavsiye ediyorum” dedi.

Ramazan ayının son sahurunda TRT1’e konuk olan Prof. Dr. Ali Erbaş, Kudüs, Gazze ve Mescid-i Aksa’da İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırılarıyla ilgili konuştu, sorunun uzun yıllardan itibaren insanlığın, dünyanın gözleri önünde kartopu gibi büyüyerek günümüze kadar geldiğini söyledi.

kahramanmarasta-bayram-namazi-saat-kacta.jpg

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.