Kahramanmaraş'ta Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Fener Alayı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen Fener Alayı’na katılan Başkan Güngör, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Valiliğimizle iş birliğiyle ülkemiz için son derece önemli olan bu kutlu günde Bayrak Yürüyüşü...

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mayıs 2022 15:37
Kahramanmaraş'ta Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Fener Alayı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen Fener Alayı’na katılan Başkan Güngör, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Valiliğimizle iş birliğiyle ülkemiz için son derece önemli olan bu kutlu günde Bayrak Yürüyüşü gerçekleştirdik. Bu güzel etkinlikte emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Valiliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle Fener Alayı gerçekleştirildi. Etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, İl Jandarma Komutanı Mustafa Özdurhan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, sporcular, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da yer aldı. Büyükşehir Belediyesi önünden başlayan etkinlikte katılımcılar, meşaleler, marşlar ve açılan dev Türk Bayrağı eşliğinde Atatürk Meydanı’na kadar yürüdü.

kahramanmarasta-ataturku-anma-genclik-ve-spor-bayraminda-fener-alayi.jpeg

TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, renkli anlara sahne olan etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Valiliğimizle iş birliğiyle ülkemiz için son derece önemli olan bu kutlu günde Bayrak Yürüyüşü gerçekleştirdik. Öncelikle bu güzel etkinlikte emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; bu muazzez topraklar için mücadele eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Tüm gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.