Kahramanmaraş'ta Asrın dayanışmasında kadınlarımızın rolü konulu söyleşi düzenlendi

Kahramanmaraş'ta Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Expo 2023 konteyner kentte kalan afetzede kadınlara söyleşi düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2024 21:55
Kahramanmaraş'ta Asrın dayanışmasında kadınlarımızın rolü konulu söyleşi düzenlendi

Etkinlik, Onikişubat ilçesi Expo 2023 alanındaki Uğur Böceği Bahçesinde gerçekleştirildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde organize edilen söyleşinin konuğu, eğitimci yazar Dilek Cesur oldu. Eğitimci yazar Dilek Cesur, programa katılanlara dayanışma ile birlik ve beraberliğin önemini anlattı. Cesur, konuşmasının ardından depremzede kadınların sorularını yanıtladı.whatsapp-image-2024-03-12-at-12-16-50.jpeg

Cesur, yaptığı söyleşiyle şunları söyledi: "Buradaki kadınlar çok güçlüler bölgeyi ve bölgenin halkını ayağa kaldırmak için azimliler. Ama tabii ki onlar da her insan gibi, yaralarını saracak, sohbet edecek, kendilerini anlatacak, ifade edecek bir alan arıyorlardı, bugün bu ortam onlar için çok çok iyi oldu. oturup dertleştik, neler yapabiliriz, bundan sonraki ortamda hangi konuları ele alabiliriz? Bir an önce ayağa kalkmak ve neler yapabiliriz noktasında neler yapılabileceğimizi konuştuk. Çok da keyifli bir sohbet oldu, iyi ki de buradayım."

whatsapp-image-2024-03-12-at-12-16-49.jpeg

İlgili Haberler
İmtiyaz sahibi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.