Kahramanmaraş’ta Anadolu Mektebi Öğretmenlerine Teşekkür Belgesi

Kahramanmaraş’ta Anadolu Mektebi Yazar Okumaları projesine dahil olan okullarının danışman öğretmenleri MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı ile Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu tarafından “Teşekkür Belgesi” ile ödüllendirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2021 12:26
Kahramanmaraş’ta Anadolu Mektebi Öğretmenlerine Teşekkür Belgesi

Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde Anadolu Mektebi’ne dahil olan okullarımızın danışman öğretmenleri, belgelerini İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz’dan aldı.

Okuyan, okuduğunu anlamlı hale getirip metne döken öğrencilerimizin dahil olduğu bu çalışmanın, kendisini en baştan beri çok heyecanlandırdığını ve bundan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Anadolu Mektebi’nden sorumlu Şube Müdürü İsa Çetin’e, İl Koordinatörü Mesut Serdar’a ve öğretmenlerimize tebrik ve teşekkürlerini iletti.

Anadolu Mektebi’nin Kahramanmaraş’taki sorumlu öğretmenleri, kendilerini Teşekkür Belgesi ile ödüllendiren Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü ve MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Burhaneddin Dönmez ile bu faaliyete her zaman destek olan İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.