Kahramanmaraş’ta 17 maganda yakalandı

Kahramanmaraş’ta polis ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde yapılan istihbarı çalışmada 17 maganda suçüstü yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2021 10:13
Kahramanmaraş’ta 17 maganda yakalandı

Alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir hafta içerisinde silah taşıyan, silah kullanan ve silah kullanmaya teşebbüs eden 17 şüpheli, 19 adet silahla birlikte suçüstü yakalandı.

Mahallerde anlık huzur ve süpürme şeklindeki uygulamalarına ağırlık veren polis ekipleri, yaya ve motorize ekipler ile silahla meydana gelmesi muhtemel olaylarla ilgili kent genelinde denetim yaptı. Çok sayıda adrese de baskın yapan polis ekipleri, havaya ateş ederken suçüstü yakalanan 2 kişi, sokakta üzerinde silah taşırken yakalanan 3 kişi, ikametinde, aracında ve işyerinde silah ele geçirilen 12 kişi yakalandı.

Toplamda, 17 şahıstan 8 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatlı tabanca, 6 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 2 adet ruhsatlı av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca olmak üzere toplam 19 adet silah ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; ateşli silahlarla kamunun huzur ve sükunetini bozan, havaya ateş eden magandalara yönelik etkin mücadeleye devam edileceği, vatandaşların can ve mal güvenliği için her türlü tedbirin alınmaya devam edileceği bildirildi.

KAYNAK: Sha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.