Kahramanmaraş’ta 15 kişiden 16 silah ele geçirildi

Kahramanmaraş’ta polis ekiplerince son bir hafta içerisinde yasa dışı silah kullanan şüpheliler yönelik, çalışmada 16 adet silah ele geçirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Kasım 2021 12:29
Kahramanmaraş’ta 15 kişiden 16 silah ele geçirildi

Alınan bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından suç ve suçluyla mücadele kapsamında, çok sayıda adrese baskın yapıldı. Son bir hafta içinde yapılan çalışmalarda, havaya ateş ederken suçüstü yakalanan 4 kişi, sokak üzerinde silah taşırken 9 kişi suçüstü, ikametinde, aracında ve işyerinde silah ele geçirilen 2 kişi yakalandı.
Toplamda 1 adet ruhsatlı tabanca, 6 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatlı av tüfeği, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 3 adet kurusıkı tabanca olmak üzere toplam 16 adet silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi.
Park ve bahçelerde yapılan denetimlerde 3 şahıs üzerinden suçta kullanılabilecek bıçağa el konuldu. Silahla yakalanan 15 kişi hakkında adli ve İdari işlem yapıldı.

kahramanmarasta-polis-ekiplerince-son-bir-hafta-icerisinde-yasa-disi-silah-kullanan-supheliler-yonelik-calismada-16-adet-silah-ele-gecirildi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.