Kahramanmaraşspor ilgisizlikten dertli!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Alpedo Kahramanmaraşspor'da kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, takıma destek verilmediği gerekçesi ile milletvekilleri, belediye başkanı ve iş adamlarına sitem etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2015 15:47
Kahramanmaraşspor ilgisizlikten dertli!

Ceyhan ve kulüp yöneticileri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, imkansızlıklara rağmen takımı götürebildikleri yere kadar taşıyacaklarını ifade ederek, "Bugün Kahramanmaraşlı ilk bine giren 22 firmamız bulunuyor. Türkiye ekonomisine önemli katkıları olan insanlar. Şu anda takımımızın durumu ortada. Kıt imkanlarla 7-8’inci sırada yer alıyoruz. Bundan sonraki sloganımız 'Sahipsiz Kahramanmaraşspor' olacak. Kral çıplak diyeceksek, diyeceğiz. 20 tane ilk bine giren firmadan 50’şer bin lira para toplayamıyorsa bizim mülkiye amirlerimiz belediye başkanlarımız ben bunun takdirini kamuoyuna bırakıyorum" dedi.
Ceyhan, milletvekillerine, milletvekili adaylarına, iş adamlarına ve belediye başkanlarına kendilerine destek olmadıkları ve maçlarını dahi izlemeye gelmedikleri için sitem etti. 

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.