Kahramanmaraşspor: 0 İnegölspor: 1

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’un 33’ncü haftasında Kahramanmaraşspor, kendi sahasında İnegölspor’u konuk etti. Deplasman ekibi, ilk yarıda bulduğu golle Kahramanmaraşspor’u 1-0 mağlup etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2021 18:26
Kahramanmaraşspor: 0 İnegölspor: 1

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta 33’nci haftanın maçları bugün oynanan birbirinden zorlu karşılaşmalarla devam etti. Ligde çıktığı son 5 lig maçından da mağlubiyetle ayrılan Kahramanmaraşspor, kendi sahasında İnegölspor’u konuk etti.

Ligde çıkış arayan iki rakibi karşı karşıya getiren karşılaşmayı konuk ekip İnegölspor 1-0 kazandı ve hanesine önemli bir 3 puan yazdırdı. İnegölspor’a galibiyeti getiren golü 22’nci dakikada Metin Yüksel kaydetti. Ligde oynadığı son 6 maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrılan Kahramanmaraşspor’da ise kötü gidiş devam etti.

Kahramanmaraşspor’da Kadir Kaan Özdemir 90+4’te, İnegölspor’da ise Fatih Çiplak 90+8’de gördüğü kırmızı kart ile takımlarını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçlarla birlikte aldığı galibiyetle puanını 28’e yükselten İnegölspor, 13’ncü basamakta haftayı kapatırken, Kahramanmaraşspor ise 31 puanda kaldı ve 12’nci sıraya geriledi.

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR:

Dk1: Kahramanmaraşspor inegölspor müsabakası İnegöl ekibinin balama vuruşu ile başladı.
Dk3 Kahramanmarraşspor ceza alanında Burak ile önemli bir atağa çıktı ve kale ile karşı karşı kaldığı pozisyonda topu üstten auta attı.
Dk17 Mehmet Özdırazla atağa çıkan İnegöl ekibinde Metin Yüksel topu ceza alanına kadar taşıdı ve topu Mehmet’le buluşturdu. Mehmet topu aldı ve defansı da ekalte ederek kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert şutuna Kaleci Murat izin vermeyerek kornere çeldi. Kornerden sonuç çıkmadı.
Dk22 İnegölspor ceza alanında karambolden dönen topta Metin Yüksel topu gole çevirerek 0-1 öne geçirdi.
Dk25 Sol kanattan bindirme yapan Kahramanmaraşspor’da Orhan topu içeri aktardı topa yeltenen İbrahim topu önüne aldı ve içeride rakibini aşıp golle süslemek istedi. Defansta Fatihi aşan İbrahim Gökhan’ı da aşmak istedi ama başarılı olamayarak önemli bir pozisyonu öldürdü.
Dk42 Kahramanmaraşspor sağlı sollu ataklarla yüklendi. İbrahim’in ortasında topla buluşan Doğanay kaleye topu kafa ile aktardı direkten dönen topta kafa ile çıkan Alican topu çeri aktardı. top az farkla auta gitti.
Dk64 İnegölspor sol kanattan baskılı atakla yüklendi Oğuzun ortasında topa yükselen Ali topu auta attı.
Dk73 Kahramanmaraşspor Talha ile yüklendi içeri ortasında Burak topu önüne alarak ceza alanına gönderdi. Ceza alanında topu Mert’e gönderdi. Mert ise topu kaleye yöneltti. defansa çarpan top kornere gitti. Kornerden sonuç çıkmadı.
Dk90 Uzatma dakikalarında gol olmazken Kahramanmaraşspor’dan Kadir Kaan Özdemir, İnegölden Fatih Çıplak Kırmızı kartla kadro dışı kaldı.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.