Kahramanmaraşlılar Filistin'e Destek İçin Toplandı: İsrail İşgaline Karşı Sesi Yükseltiyor!

Kahramanmaraş'ta Anadolu Gençlik Derneği öncülüğünde düzenlenen Fetih Yürüyüşü ile Filistin'e destek verdik. İsrail'in zulmüne karşı sesimizi yükseltiyoruz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ekim 2023 16:13

Kahramanmaraş'ta, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) öncülüğünde Filistin'e destek amacıyla düzenlenen "Fetih Yürüyüşü" gerçekleştirildi. Yatsı namazının ardından Mahmut Esad Coşan Camisi avlusunda toplanan kalabalık bir grup, İsrail'in Filistin halkına yönelik tutumunu kınadı.

AGD İl Temsilcisi Yunus Kır, yaptığı açıklamada, İsrail'in yıllardır süregelen Filistin topraklarındaki işgalini ve kadın, yaşlı, çocuk demeden gerçekleştirdiği katliamları sert bir dille eleştirdi. Kır, "Mescid-i Aksa'mız, kıblemiz ve haremimiz olan yer her gün terörist İsrail ve Yahudi işgalcilerin saldırılarına maruz kalıyor. Sokaklarda masum siviller katlediliyor, 10 yaşındaki çocuklar tutuklanıyor, Gazze'de ambargo ve abluka şiddetleniyor. Bu operasyon, sadece Filistinli kardeşlerimizin değil tüm Müslümanların izzetinin çiğnenmesine karşı bir cevaptır" şeklinde konuştu.

Basın açıklamasının ardından grup dua etti ve Necip Fazıl Kültür Merkezi'ne kadar yürüyerek protestolarını sürdürdü. Bu yürüyüş, Filistin'e yönelik desteklerini gösteren Kahramanmaraşlıların birlik ve dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koydu.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.