Kahramanmaraşlılar Dikkat! KAMEK Kursları ile Kendinizi Geliştirmenin Tam Zamanı!

Kişisel Gelişim, Hobi ve Sanat alanlarında ücretsiz kurslara katılın! İngilizce, Diksiyon, Fotoğrafçılık, Makrome, Resim ve daha fazlası... 22 Mart'a kadar başvurun.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2024 11:59
Kahramanmaraşlılar Dikkat! KAMEK Kursları ile Kendinizi Geliştirmenin Tam Zamanı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları'nda (KAMEK) yeni dönem heyecanı başladı. Kişisel Gelişim, Hobi ve Sanat alanlarında ücretsiz olarak verilecek kurslara başvurular 22 Mart Cuma gününe kadar devam edecek.

UZMAN EĞİTMENLERDEN FARKLI ALANLARDA EĞİTİM

KAMEK kurslarında İngilizce, Diksiyon, Fotoğraf Çekimi, Makrome Örgü, Kanaviçe Yapımı, Ahşap Yakma, Ahşap Boyama, Klasik Çini Sanatı, Akrilik Boya Resim, Karakalem Resim, Sanatsal Mozaik, Keman, Ney, Kanun ve Ritim gibi alanlarda alanında uzman eğitmenler tarafından eğitim verilecek.

sanat-kurslari.jpg

BAŞVURULAR ÇEVRİMİÇİ YAPILIYOR

Kurslara katılmak isteyenler, https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/03/18/kamek-kurs-basvuru-formu internet adresinden çevrimiçi başvuru yapabilir.

Ücretsiz olarak düzenlenecek kurslara ve başvuru şartlarına ilişkin detaylı bilgiye 0552 033 99 51 numaralı WhatsApp Danışma Hattından ulaşılabilir.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, KAMEK kursları ile hemşehrilerinin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaya ve yeni beceriler edinmelerine imkan sunuyor. Bu fırsatı kaçırmayın, KAMEK kurslarına hemen başvurun!

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.