Kahramanmaraşlı kadın girişimci Türkiye üçüncüsü oldu

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde MikroKrediden destek alarak Gözleme işletmeciliği yapan Kadın Girişimci Citibank’ın geleneksel olarak düzenlediği Ödül töreninde Türkiye üçüncüsü oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2021 12:26
Kahramanmaraşlı kadın girişimci Türkiye üçüncüsü oldu

Bu sene 10’ncusu düzenlenecek olan Citibank Ödülleri yine heyecanlı anlara sahne oldu.

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde MikroKrediden destek alarak Bazlama, Gözleme, Kömbe ve Ekmek üretimi yapan Kadın girişimci Rahime Özer (61) Citibank Ödüllerinin Finalinde Yerel Rol Model kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. Yedisevin Haber’e konuşan Özer, Hedefim daha çok Kadına iş istihdamı sağlamak dedi.

Citibank Ödülleri dün Pandemi dolayısı ile Canlı olarak Video Konferans yöntemiyle yapıldı. Final öncesinde Basın Mensuplarının sorularını yanıtlayan Kadın Girişimci Rahime Özer, Afşin için daha çok üretmek ve ev ekonomisine katkı sunmak isteyen Bayanlara daha fazla istihdam sunmak istediğini söyledi.

afsinli-kadin-girisimci-turkiye-ucuncusu-oldu!.jpeg

Citibank’ın düzenlediği Ödüllerde geçtiğimiz yıllarda da  Afşinli Kadın Mikro Girişimcilerden  Sosyal Etki alanında Tarhana üreticisi İmmi Kuşkaya ve Finansal alanda Terzilik yapan Keziban Taşyürek Türkiye Birincisi, Vizyon alanında Organizasyon işleri yapan Gülay Özgül ise Türkiye ikincisi olmuşlardı.

Afşinli Kadın Girişimcimizi kutluyoruz.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.