Kahramanmaraşlı iş insanlarından Mehmetçiğe moral ziyareti

Kahramanmaraş’ın başarılı ve önde gelen iş insanlarından Alpedo-Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz ve iş insanı Kayahan Erdoğanyılmaz Hakkari Yüksekova’da Mehmetçiği..

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Nisan 2021 09:12
Kahramanmaraşlı iş insanlarından Mehmetçiğe moral ziyareti

Kahramanmaraş’ın başarılı ve önde gelen iş insanlarından Alpedo-Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz ve iş insanı Kayahan Erdoğanyılmaz Hakkari Yüksekova’da Mehmetçiği ziyaret ederek örnek davranışta bulundular.

HABERİN FOTOĞRAFLARI

Kahramanmaraş’tan yola çıkan heyet dünyaca ünlü Maraş dondurmasını, Maraş çöreğini, Maraş Tarhanasını ve baklavayı Yüksekova’da görev yapan askeri birliklere dağıttı.

Heyet ilk olarak Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yerkaya’yı makamında ziyaret ederek Kahramanmaraş’ın yöresel ürünleri ikramının ardından hediye takdim etti. Hakkari Valisi İdris Akbıyık’ı da makamında ziyaret eden başarılı iş insanları, Vali Akbıyık’a da hediye verdi.

MEHMETÇİK KAHRAMANMARAŞ’IN YÖRESEL ÜRÜNLERİNİ TATTI

Daha sonrasında ise Yüksekova için yola çıkan heyet bin 950 rakımlı olan Yüksekova ilçesinde bulunan askeri üssünde Mehmetçikle bir araya gelerek onlara Kahramanmaraş’ın yöresel ürünlerini tattırdılar. Daha sonrasında Türkiye’nin rakımı en yüksek askeri üssü olan Varkavik askeri üssünüde ziyaret eden heyet burada bulunan askerlerle birlikte vakit geçirerek askerlere moral desteği verdi.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.