Kahramanmaraşlı Deli Demir şehit oldu

TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un 48. bölümünde, sevilen karakter Kahramanmaraşlı Deli Demir öldü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2016 10:54
Kahramanmaraşlı Deli Demir şehit oldu

TRT1'in reyting rekorları kıran dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'da tecrübeli oyuncu Mehmet Çevik tarafından hayat bulan Deli Demir karakteri, 48. bölümde Noyan'ın sağ kolu Tangut tarafından öldürüldü.

Diriliş Ertuğrul dizisinin sevilen oyuncusu Kahramanmaraşlı Mehmet Çevik tarafından canlandırılan Deli Demir karakteri dizide Tangut tarafından öldürülerek diziye veda etti.   TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un 48. bölümünde, sevilen karakter Kahramanmaraşlı Deli Demir öldü. Deli Demir, herkes tarafından saygı duyulan bir demirciydi. Kendisi yaptığı keskin kılıçlarla ve yürekliliği ile tanınan Deli Demir karakterine böyle denilmesinin nedeni kendisinin yürekliliğindendir. Adalet için her türlü deliliği yapabilecek olan bu muhteşem karakteri usta oyuncu Kahramanmaraşlı Mehmet Çevik canlandırdı.   Mehmet Çevik Diriliş Ertuğrul' da Deli Demir karakterine hayat veren olan tecrübeli oyuncu Mehmet Çevik 1 Aralık 1961 da Kahramanmaraş Elbistan ilçesinde doğdu. Lisans eğitimini 1986 da Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünü bitirerek tamamlayan usta oyuncu daha sonra Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü tarafından Türkiyedeki tiyatro oyunlarını aktarma için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine gönderildi. Döndükten sonra1997 yılında  Kocaeli Şehir Tiyatrosunda çalışmaya başlayan usta oyuncumuz 1997′ den beri  Kocaeli Şehir Tiyatrosunun en sevilen oyuncularından biri olmuştur ve sanat hayatını orada sürdürmektedir.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.