Kahramanmaraş'ın Yeni Valisi Mükerrem Ünlüer Görevine Başladı

Cumhurbaşkanlığı tarafından 09/08/2023 tarihli ve 2023/376 atama kararı ile Kahramanmaraş Valisi olarak atanan Mükerrem Ünlüer, görevine resmi olarak başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ağustos 2023 14:45
Kahramanmaraş'ın Yeni Valisi Mükerrem Ünlüer Görevine Başladı

Vali Ünlüer, Kahramanmaraş Valiliği önünde Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri tarafından karşılandı.

Vali Ünlüer, burada yaptığı değerlendirmede, öncelikle mesai arkadaşlarına ve basın mensuplarına içten karşılamalarından dolayı teşekkür etti.

6 Şubat tarihinde yaşanan depremin Kahramanmaraş için büyük bir yara olduğunu ve hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilediğini ifade etti.

Sayın Cumhurbaşkanı ve İçişleri Bakanı'na teşekkürlerini sunan Ünlüer, yaşanan zorlu sürecin farkında olduklarını ve bu süreci birlikte aşmak için bir araya geleceklerini vurguladı.

9.jpeg

Vali Ünlüer, deprem sonrası oluşan mağduriyetleri çözmek için kararlı olduklarını ve vatandaşların sorunlarını hızlıca çözmek için gayret göstereceklerini belirtti.

Vatandaşların her zaman kapılarının ve gönüllerinin açık olduğunu dile getiren Ünlüer, Kahramanmaraş'ın devlet ve millet desteğiyle daha iyi bir geleceğe ulaşacağına inandıklarını ifade etti.

Vali Ünlüer, toplantının ardından Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve Kurum Müdürleri ile genel durum hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.