Kahramanmaraş’ın metal mutfak gururu hascevher

Kahramanmaraş ekonomisine ve istihdama büyük katkı sağlayan Hascevher Grup, İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl yapılan araştırma bünyesinde 2018 yılı verilerine göre ISO ilk 500’de 388’inci sırayı aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Haziran 2019 20:11
Kahramanmaraş’ın metal mutfak gururu hascevher

1993 yılında yüzde yüz yerli sermaye ile Kahramanmaraş Küçük Sanayi sitesinde kurulan Hascevher, günümüzde Türkiye’nin en büyük çelik tencere üreticisi olarak, üretim ve ihracattaki yerini koruyor. 5 kıtada 87 ülkeye ihracat yapan, Türkiye’nin 81 ilinde ve büyük zincir marketlerde yerini alan Hascevher günde 50.000 düdüklü tencere üretim kapasitesi ile ilk 500 ihracatçı şirketler arasında Kahramanmaraş’ta 3’üncü olarak Türkiye genelinde 388’inci sırayı aldı.

Çelik, seramik ve granit tencereler, tavalar, çaydanlıklar, cezveler, makarna tencereleri ve Hotel, Restaurant, Cafeler için özel olarak HORECA serileri üreten Hascevher, 3 binden fazla ürün çeşidi ile Madrid protokolüne göre 30’dan fazla ülkede tescil edildi. ‘Aşkla Pişir’ sloganı ile hareket eden Hascevher, bu sayede her ülkede rağbet gördü ve Türkiye’nin sektöründeki parlayan yıldızı olmayı başardı.

kahramanmaras’in-metal-mutfak-gururu-hascevher2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.