Kahramanmaraş Valisi Coşkun'dan semt pazarlarına ziyaret

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda tam kapanma döneminde; Cumartesi gününe mahsus pazar yerlerinin tekrar açılması üzerine Bahçelievler ve Yirmiikigün Mahallelerinde kurulan Semt Pazarlarına...

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2021 15:40
Kahramanmaraş Valisi Coşkun'dan semt pazarlarına ziyaret

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda tam kapanma döneminde; Cumartesi gününe mahsus pazar yerlerinin tekrar açılması üzerine Bahçelievler ve Yirmiikigün Mahallelerinde kurulan Semt Pazarlarına ziyarette bulunarak esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Vali Coşkun, ziyaretlerde bulundukları Semt Pazarlarında vatandaşlara ve esnaflara maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Ziyaret esnasında vatandaşlar ve esnaflarla bir süre hasbihal eden Vali Coşkun, Pandemi sürecini sorunsuz atlatmanın yolunun kurallara sıkı sıkıya uymaktan geçtiğini ifade ederek, esnaf ve vatandaşlarla birlikte gayret göstererek bu salgının üstesinden inşallah geleceklerini söyledi.

Vali Coşkun’a ziyaretlerinde, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Yemliha Özşahan ve Onikişubat Belediyesi Zabıta Müdürü Zeynel Abidin Boz eşlik etti.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.