Kahramanmaraş üzerine düşeni yaptı

Kahramanmaraş Özel Halk Otobüsleri ve Minibüsçüleri Odası Başkanı Mustafa Baltacı, 31 Mart yerel seçimlerini ve seçim sonrası ekonomi öngörülerini gazetemiz ile paylaştı. Baltacı; “Kahramanmaraş halkı Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakını destekledi” dedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2024 12:51
Kahramanmaraş üzerine düşeni yaptı

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yerel seçimlerde Kahramanmaraş’ın üzerine düşeni fevkalade yerine getirdiğini vurgulayan Kahramanmaraş Özel Halk Otobüsleri ve Minibüsçüleri Odası Başkanı Mustafa Baltacı ; “Ciddi bir siyasi sürecin içerisinde geçtik. Bizde bu süreci ve Cumhur İttifakını önemsiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu işe gerçekten gönül ve destek verdi. Bunlar için kendilerine teşekkür ediyoruz. Cumhur İttifakı konusunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan çok gayret gösterdi ve ciddi bir çalışma programı seyretti. Kahramanmaraş yerelinde konuşursak üzerine düşeni fevkalade yerine getirdi. Kahramanmaraşlı kimlerin kol kola olduğunu gördü. Hayrettin Güngör ismine geldiğimizde ümitvarız. Dünyada ve ülkemizde ki ekonomi alanında karşılaştığımız darboğazdan dolayı insanların cebine dokunmasıyla tabi farklı söylemler meydana geliyordu. Bu eyleme dönüşür müydü doğrusu bundan da korkuyorduk.  Her şey olabilir fakat Kahramanmaraş halkı Cumhurbaşkanımızı ve Cumhur İttifakını destekledi. Hayrettin Güngör ismi Belediyeler Birliği Genel Sekreteri olma hasebiyle büyükşehir belediyelerinin oluşumuyla ilgili katkıları, bu konuda ki bilgi birikimi ve vizyonu, bürokraside ki başarıları anlatmakla bitmez. Kahramanmaraş’a çok şey katacağını ümit ediyoruz, beklentilerimiz de bu konuda gerçekten yüksek” dedi.

ADALETE VE YARGIYA GÜVENİYORUZ

Türkiye geneline bakıldığında demokrasi karşıtı ittifakın bir terör örgütünün siyasi uzantısı olan bir yapının belediye seçimlerine katkısı konuların değinen Baltacı; “Türkiye geneline baktığımız zaman Ankara ve İstanbul hayal kırıklığına uğrattı. Biz özellikle İstanbul’un yine AK Parti’de kalacağını ümit ediyoruz. HDP Eş Başkanı Sezai Temellinin bir söylemi vardı; İstanbul’da CHP seçimi alırsa bilsin ki HDP’nin oylarıyla seçilecektir demişti. Dolayısıyla yarın seçildiği zaman bu adam varıp oturacak, masaya elini vuracak bizim oylarımızla seçildin ibarelerini kullanarak pastadan payını isteyecek. İtiraz süreçleri devam ediyor ulusal televizyonlarda bunları görüyoruz. Usulsüzlük ve yaşanan anormallikleri görüyoruz. Eğer söyledikleri gibiyse ve canlı yayında yanlış bir haber yapılmayacağına, belgelerle sonuçları görülüyor gereken hesap sorulacak. Tabi sandık başkanları nasıl bir böyle hata yapar bu da bizi rahatsız etti. Çünkü bir sandık başkanının böyle bir yanlış yapmayacağını düşünüyoruz. Tabi ki adalete, yargıya ve yüksek seçim kuruluna güveniyoruz. Hak adalet yerini bulacaktır. Burada kim kazanırsa kazansın demokrasiye saygı duyuyoruz. Ancak hak adalet yerini bulsun istiyoruz. Yani görülen hadiselere bakıldığı zaman çirkin bir durum ortaya çıkıyor. Ümitliyiz, her şeyin daha güzel olacağını düşünüyor ve bekliyoruz. Hepimizin bir gayreti olması gerekiyor. Şuan Kahramanmaraşlı üzerine düşeni yaptı. Bundan sonraki kısmı da başkanımıza düşüyor. Başkanımız konusunda da ümitliyiz. Çünkü bilgi, birikim ve vizyon var kendilerinde. Kahramanmaraş’ın yerelde daha güzel olacağını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yerel seçimler sonrası ekonomiyi değerlendiren Kahramanmaraş Özel Halk Otobüsleri ve Minibüsçüleri Odası Başkanı Mustafa Baltacı; “Baktığımızda karşımızda katil bir Amerika var, Türkiye düşmanı Avrupa birliği var. Dünyadaki İslam coğrafyasında ki mazlum milletlerin sahiplendiği ve onlara her zaman destek olan bir lider sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Tabi bundan rahatsız olanlarda mevcut. Dolayısıyla 17-25 Aralıkta yapamadıklarını, 15 Temmuzda yapamadıklarını şuan ekonomi alanında baskı uygulayarak Türkiye’yi yıldırmak istiyorlar. Baktığımızda önümüzde ki 5 yıla yakın bir sürenin seçimsiz olarak geçmesi herkesin kendi işine odaklanmasına yarayacak. Daha iyi olacağı yönünde ümitliyiz. İstanbul’a geldiğimizde Binali Yıldırım gibi bir değeri İstanbul’un kaybetmesini istemiyoruz. Hayatı başarılarla dolu olan ulaştırma bakanlığında ki başarıla baktığımızda Türkiye gerçekten çağ atladı. Dolayısıyla Binali Yıldırım’ın büyükşehir belediye başkanı olmasını istiyoruz. İstanbul tabi ki tek başına yapacak bir durum değil. İstanbul dünya kenti Binali Yıldırım’da merkezi hükümetle çok daha iyi işler yapacaktır. Ekonomik olarak ümitliyiz. Daha güzel şeylerin olacağı beklentisi istiyoruz ”diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.