Kahramanmaraş kurbanlık fiyatları 2024

Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala kurbanlık alacaklar fiyatları merak ediyor. Kahramanmaraş'ta Kurbanlık fiyatları ne kadar? Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları kaç TL? soruları araştırılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mayıs 2024 13:48
Kahramanmaraş kurbanlık fiyatları 2024

16 Haziran Pazar günü yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla birçok vatandaş, kurbanlık fiyatlarını önceden araştırmaya başladı. Özellikle dini vecibelerini yerine getirmek isteyenler, bütçelerine uygun küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatlarını merak ediyor. Et fiyatlarındaki artışlar, kurbanlık almayı düşünenler için önemli bir faktör haline geldi. Henüz kesin fiyatlar açıklanmamış olsa da, tahmini fiyatlar üzerinde konuşuluyor.

kahramanmaras-kurbanlik-fiyatlari-003.jpg

KAHRAMANMARAŞ KURBANLIK FİYATLARI 2024

2024 yılında et fiyatlarındaki artışın etkisiyle, geçen yıla kıyasla önemli bir fiyat artışı bekleniyor. Bu yıl için büyükbaş kurbanlıkların ortalama fiyatının 80 bin TL ile 120 bin TL arasında olması tahmin ediliyor. Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıkların canlı kilo fiyatının ise 250-260 TL civarında olması öngörülüyor. Geçen yıla dair verilere göre, Kahramanmaraş'ta küçükbaş kurbanlık fiyatları kilogram bazında 90 TL ile 125 TL arasında, büyükbaş kurbanlık fiyatları ise 115 TL ile 140 TL arasında açıklanmıştı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.