Kahramanmaraş KASKİ personel alımı yapacak!

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Haziran 2025 13:29
Kahramanmaraş KASKİ personel alımı yapacak!
Editör

KASKİ Kahramanmaraş’ta grafikerden sosyal medya uzmanına, fotoğrafçıdan işçiye kadar birçok pozisyon için personel alımı yapıyor. Başvurular 2-4 Haziran’da şahsen kabul edilecek, kamu iş fırsatını kaçırmayın!

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ), farklı branşlarda istihdam sağlamak üzere çok sayıda personel alımı yapacağını resmi olarak duyurdu.

Grafikerden sosyal medya uzmanına, fotoğrafçıdan işçiye kadar çeşitli kadrolar için başvurular 2-4 Haziran 2025 tarihleri arasında şahsen kabul edilecek. Kamu alanında iş arayanlar için kaçırılmayacak bir fırsat olarak öne çıkıyor.

Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacak?

KASKİ Genel Müdürlüğü, personel alımlarını Dulkadiroğlu ilçesindeki merkez binasında gerçekleştirecek. Başvuru yapacak adaylar, Yavuz Selim Mahallesi, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerindeki KASKİ Genel Müdürlüğü’ne 2-4 Haziran 2025 tarihleri arasında, sabah 08.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında şahsen başvurularını teslim edebilecek.

Adayların, başvuru sırasında istenen belgeleri eksiksiz ve doğru şekilde sunmaları zorunlu tutuluyor. Şu an için online başvuru imkanı bulunmamakta, tüm başvurular bizzat alınacak.

Hangi Kadrolar İçin Personel Aranıyor?

KASKİ tarafından duyurulan kadro ve aranan özellikler şu şekilde:

Grafiker (1 kişi, Erkek): Lisans veya meslek lisesi mezunu olmak, Photoshop, CorelDraw ve InDesign programlarında deneyim sahibi olmak.

Fotoğrafçı, Kameraman, Drone Pilotu ve Montajcı (1 kişi, Erkek): İlgili mesleki eğitim almış, Adobe Premiere Pro, After Effects, EDIUS gibi yazılımları etkin kullanabilen adaylar tercih edilecek.

Sosyal Medya Yöneticisi (1 kişi, Erkek): Lisans mezunu, sosyal medya yönetimi ve dijital iletişim konularında tecrübeli olması gerekiyor.

Büro Personeli (2 kişi, Erkek ve Kadın): Kadrolar için lisans mezunu adaylar değerlendirilecek. Erkek adaylar avukatlık hizmetlerinde, kadın adaylar ise icra işlemlerinde deneyim sahibi olmalı.

İşçi (2 kişi, Erkek): En az ortaokul mezunu, aktif çalışma hayatına hazır adaylar başvurabilir.

Tüm pozisyonlarda haftalık çalışma süresi 45 saat olup, mesai saatleri 08:00 ile 17:00 arasında olacak.

Adaylarda Aranan Özel Koşullar

Başvuru yapacak erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış olmaları zorunlu tutuluyor. Ayrıca, KASKİ tarafından yapılacak arşiv araştırmasında, adayların yüz kızartıcı suçlardan hüküm giymemiş olmaları şartı aranmaktadır.

Kahramanmaraş’ta Kamu İstihdamı Canlanıyor

Kahramanmaraş’ta kamu kurumlarında yeni iş imkanları artarken, KASKİ’nin personel alımı ilanı gençler ve deneyimli iş arayanlar için önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Belediyenin farklı birimlerinde açılan bu kadrolar, şehrin istihdamına olumlu katkı sunacak.

Kamu sektöründe kariyer hedefleyenler için bu alımlar, bölgedeki iş gücü piyasasını hareketlendirecek ve istihdamda yeni bir dönemin habercisi olacak.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.