Kahramanmaraş İstiklalspor’un Özel Plakası Açık Artırmada

Yayınlanma:
Kahramanmaraş İstiklalspor’un Özel Plakası Açık Artırmada
Editör

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, 46 EDE 46 plakalı aracı Kahramanmaraş İstiklalspor’a tahsis ederek kulübe önemli bir destek sağladı. Plakanın satışından elde edilecek tüm gelir, kulüp bütçesine bağış olarak aktarılacak.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, özel plaka bugün itibarıyla açık artırmaya çıkarıldı. Açık artırma, 22 Ağustos Cuma günü saat 17.00’ye kadar devam edecek. Başlangıç fiyatı 1 milyon 500 bin TL olarak belirlenen plaka, taraftarlar ve hayırseverlerin beğenisine sunuldu.

Açık artırmaya katılmak isteyenler, 0553 041 53 53 numaralı telefona WhatsApp üzerinden TC kimlik numarası, isim ve teklif ettikleri fiyatı göndererek başvuruda bulunabilecek.

Kahramanmaraş İstiklalspor yönetimi, verdiği destekten dolayı İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’a teşekkür etti.edelerin-edesii.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.