Kahramanmaraş her şeyin en güzelini hak ediyor

Cumhur İttifakı’nın Türkiye için güzel bir birliktelik hareketi olduğunu söyleyen Bakkallar Bayiler Odası Başkanı Şeref Özsoy, Kahramanmaraş halkının her zaman en iyisini hak ettiğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2024 12:51
Kahramanmaraş her şeyin en güzelini hak ediyor

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Şeref Özsoy, Kahramanmaraşlının Cumhur İttifakı’na sahip çıktığının altını çizdi. Özsoy; “Cumhur İttifakı güzel bir birlik hareketi oldu. Tabanda karşılığını ilk etaplarda tam olarak alamamıştı ama bu seçimler ile birlikte tabanda da karşılığını bulmuş oldu. İki parti bütün bir şekilde çalışmaları ile başarıyı hedeflediler ve ulaştıklarını da düşünüyorum. Bu seçimlerin Cumhur İttifakı olarak daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Bu birlikteliğin de devam etmesi yönündeyim. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi İttifak pazara kadar değil, mezara kadardır. Devlet Bahçeli Bey de bu konuda fikrini ortaya koymuştur. AK Parti seçmeni ile MHP seçmeni Türkiye’nin çok yerinde birbiri ile uyumlu bir şekilde çalıştı. Kahramanmaraş’ta cumhur ittifakına vatandaş notunu verdi ve gerekeni yaptı. Artık sıra belediye başkanlarında” dedi.

Kahramanmaraş halkının her zaman devletinin yanında olduğunu belirten Özsoy; “Kahramanmaraşlının devletine olan saygısı her zaman en üst seviyelerde olmuştur. Geleneklerine ve tarihine sahip çıkan Kahramanmaraş, seçimde de devletine sahip çıkmıştır.  İstikrara devam dedik, bunan sonra da Kahramanmaraş istediği yere kavuşacaktır. Kahramanmaraşlının verdiği değerin karşılığını hem belediyelerimizden hem de hükümetimizden istiyoruz. Vatandaşlarımızın olmazsa olmaz istekleri var.  Büyükşehir Belediye Başkanımızın önümüzdeki süreçte Kahramanmaraş için elinden geleni fazlası ile yapacağına inanıyorum. Kahramanmaraş her şeyin en güzelini hak ediyor” ifadelerini kullandı.

TURİZM ESNAFIMIZI CANLANDIRIR

Kahramanmaraş’a gelecek olan turistlerin en büyük katkılarının esnafa olduğunu belirten Özsoy, açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “Seçimden önce siyasi rekabetler sırasında esnaflarımıza bir kısım katkılar oldu. Bunun haricinde yapılan hizmetlerin bir kısmına bağlı olarak turist çekmeye başladık. Bunların en büyük örneği kayak merkezimizdir. İlkbaharın da gelmesi ile esnaflarımızın işleri de açılacaktır. Bizim esnafımız devletine sahip çıkar, dükkânını kapatırken şükrederek kapatır. Açarken dualar ile açar. Devletimizden en büyük isteğimiz BAĞ-KUR primlerinin düşürülmesidir. Milletvekillerimiz ile de paylaştık bu durumu. Küçük esnafın primleri yüksek geliyor ve ödemede zorlanıyor. 20 metrekare dükkanın içerisinde bu kadar yük fazladır”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.