Kahramanmaraş Hava Durumu 8 Ekim Pazar! Bugün Hava Nasıl Olacak?

8 Ekim 2023: Kahramanmaraş'ta kısa süreli yağış, batıda hafif gökgürültülü sağanak. Rüzgar güney-batı, ilimiz genelinde parçalı az bulutlu hava bekleniyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ekim 2023 11:29
Kahramanmaraş Hava Durumu 8 Ekim Pazar! Bugün Hava Nasıl Olacak?

Kahramanmaraş'ın Andırın çevresinde kısa süreli yağışlar, Pazartesi batıda gökgürültülü yağışlar bekleniyor. Rüzgar genellikle hafif esiyor.

KAHRAMANMARAŞ HAVA DURUMU RAPORU: 8 EKİM 2023 PAZAR

GENEL DURUM:

Bugün ilimiz genelinde hava parçalı az bulutlu olacak. Akşam saatlerinden sonra Andırın çevresinde kısa süreli yağışlar bekleniyor. Yağışlar özellikle Andırın'ın güneyine doğru yayılacak gibi görünüyor.

kahramanmaras-hava-durumu.jpg

PAZARTESİ HAVA DURUMU:

Pazartesi günü ilimizin batısında ve güneybatısında, yani Andırın, Tekir, Geben, Berit Dağı, Ilıca çevresinde ve Çağlayancerit civarında yerel hafif gökgürültülü yağış geçişleri olabileceğini öngörüyoruz. İl merkezi ve ilimizin kuzeyinde ise yağış ihtimali daha düşük.

RÜZGAR DURUMU:

Rüzgar genellikle güney ve batı yönlerinden hafif şekilde esecek. Ancak, Göksun ile Elbistan arasında gündüz saatlerinde orta kuvvette rüzgarlar bekleniyor.

Umarız güzel bir gün geçirirsiniz. Hava durumu ile ilgili güncel bilgileri takip etmeye devam edin. Hayırlı günler dileriz!

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.