Kahramanmaraş haritada hangi renk?

Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu üyeleri tarafından günlük vaka sayıları dikkate alınarak oluşturulan illere göre haftalık vaka sayısı haritası belli oldu. Kahramanmaraş risk haritasında hangi renk? Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2021 19:11
Kahramanmaraş haritada hangi renk?

Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu üyeleri tarafından günlük vaka sayıları dikkate alınarak oluşturulan illere göre haftalık vaka sayısı haritası belli oldu. Her hafta değişen vaka sayısı risk grubu haritasında 6-12 Mart Kahramanmaraş'ın hangi risk grubunda yer aldığı araştırılıyor. Kahramanmaraş risk haritasında hangi renk? İşte yeni (6-12 Mart) risk haritası ve Kahramanmaraş vaka sayıları!

kahramanmaras-haritada-hangi-renk.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında tüm Türkiye'nin beklediği yeni koronavirüs kararlarını açıkladı. Alınan kararlar arasında Ramazan ayı tedbirleri de var. Öte yandan yeni koronavirüs risk haritası da yayınlandı. Bu gelişmenin ardından, Kahramanmaraş Adana ve Hatay gibi illerin haritadaki rengi merak konusu oldu. Peki, Kahramanmaraş Adana ve Hatay haritada ne renk oldu?

Kovid-19 risk değerlendirme haritasına göre Kahramanmaraş Adana ve Hatay yüksek riskli (turuncu) kategoride yer aldı.

Kovid-19 risk değerlendirme haritasına göre, Türkiye genelinde düşük riskli (mavi) kategoride yer alan tek il Şırnak oldu.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.