Kahramanmaraş Genelinde Kuvvetli Yağış Uyarısı!

Kahramanmaraş'ta şehir genelinde güçlü yağış uyarısı! 8 Aralık Cuma, 15.00'ten itibaren 9 Aralık Cumartesi akşamına kadar devam edecek. Sel ve ulaşım aksamalarına karşı tedbirli olun.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Aralık 2023 17:52
Kahramanmaraş Genelinde Kuvvetli Yağış Uyarısı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, bugün saat 15.00'te başlayacak ve 9 Aralık Cumartesi akşamına kadar devam edecek şekilde şehir genelinde güçlü yağmur ve sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

AKOM, 8 Aralık Cuma günü (bugün) saat 15.00 civarında, şehir genelinde etkili olması beklenen güçlü yağmur ve sağanak yağışlarıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

kahramanmaras-genelinde-kuvvetli-yagis-uyarisi.jpg

9 Aralık Cumartesi akşamına kadar devam etmesi öngörülen yağışlar nedeniyle, olası sel, su baskını ve ulaşım aksamalarına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

AKOM tarafından yapılan açıklamada, güçlü yağışlar sonucunda oluşabilecek olumsuz durumları önlemek amacıyla gerekli tüm önlemlerin alındığı vurgulandı. Ekiplerin teyakkuz halinde olduğu belirtilirken, herhangi bir olumsuz durumda vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'nden İtfaiye ekiplerine ve ALO 153 numaralı Afet Koordinasyon Merkezi'ne (AKOM) ulaşabilecekleri ifade edildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.