Kahramanmaraş Gaziantep Sınırlarında Konforlu Ulaşım: Minehüyük Asfalt Yolu!

Büyükşehir, Minehüyük'te ulaşımı güçlendirdi! 2 kmlik asfalt yol ile tarım arazileri ve sınır mahallelere kolay ulaşım sağlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ekim 2023 11:06
Kahramanmaraş Gaziantep Sınırlarında Konforlu Ulaşım: Minehüyük Asfalt Yolu!

Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu ilçesine bağlı Minehüyük Mahallesi'nde tarım arazilerine ve Gaziantep'in sınır mahallelerine ulaşım sağlayan yaklaşık 2 kilometrelik bağlantı yolunda sathi asfalt çalışmalarını tamamlayarak bölgedeki ulaşımı önemli ölçüde iyileştirdi.

Kahramanmaraş'ın genel imar ve inşasıyla ilgili faaliyetlerine devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla şehir genelinde yol yenileme projelerine devam ediyor.

buyuksehir-minehuyuk-baglanti-yolunda-ulasimi-iyilestirdi.jpg

Bu kapsamda, Türkoğlu ilçesine bağlı Minehüyük Mahallesi'nde tarım arazilerine ve Gaziantep'in sınır mahallelerine ulaşımı sağlayan bağlantı yolunda gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarını tamamladı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla kaplanan yaklaşık 2 kilometrelik bağlantı yolunun iyileştirilmesiyle, Minehüyük Mahallesi'nin ana arterindeki trafik yükü azaldı. Bu çalışmalar, bölge sakinleri tarafından olumlu bir şekilde karşılandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, şehir merkezi yanında ilçeler ve kırsal mahallelerde ulaşımın geliştirilmesi için yol yenileme projelerinin artarak devam ettiği vurgulandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.