Kahramanmaraş Elbistan'da TMO’nun Randevu Sistemi Açıldı, Alımlar Başladı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, hububat hasadının kıraç arazilerde başlamasıyla birlikte Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Ajans Amirliği’nin randevu sistemi açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Temmuz 2023 14:07
Kahramanmaraş Elbistan'da TMO’nun Randevu Sistemi Açıldı, Alımlar Başladı

AK Parti Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçe Başkanı Servet Okur, tüm üreticilere bol ve bereketli bir hasat sezonu dileğinde bulundu.

Hububat üretiminde Elbistan’ın hatırı sayılır bir noktada olduğunu belirten Başkan Okur, TMO’nun da bu konuda üreticilere alım desteği vereceğini söyledi.
TMO’nun, 2023 yılı hasat dönemi için Kabaağaç Mahallesi’ndeki 2 ayrı lisanslı depoyu kullanacağını ifade eden Başkan Okur, randevu sisteminin de açıldığını dile getirdi.
Hasadın başlaması ile beraber ilçemizde faaliyet gösteren çiftçilerimizin ürün teslimi yapabilmesi adına TMO tarafından randevu sistemi açılmıştır. Randevular, http://randevu.tmo.gov.tr/tmoHars/Ürün alımları adresinden alınacaktır. Kabaağaç Mahallesi’ndeki 2 ayrı depoda alımlar yapılacak. Üreticilerimiz ürünlerini 4 ve 7 Temmuz itibariyle bu bölgedeki 2 depoya götürebilirler. Üreticilerimizin ÇKS, borsa kaydı ve banka hesabı kontrolünü mutlaka yapması gerekmektedir. Çiftçilerimize hayırlı ve bereketli bir sezon diliyoruz” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.