Kahramanmaraş Büyükşehir karla mücadeleyi sürdürüyor

Şehir genelinde karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanına kapalı yol bırakmadı. Vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için 210 araç ve 400’ün üzerinde personel sahada.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2022 23:53
Kahramanmaraş Büyükşehir karla mücadeleyi sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele mesaisine kesintisiz devam ediyor. Şehir genelinde etkisini gösteren kar yağışından itibaren sahada olan ekipler, Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinin yanı sıra kırsal mahallelerde de çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı 400’ün üzerinde personel ve 210 araçla ana arterler açık tutuluyor. Hava değişimlerine göre yollarda tuzlama ve buzlanma önleyici ilaç uygulamaları da gerçekleştiren ekiplerin çalışmalarıyla özellikle şehir merkezinde Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanındaki arterlerde kapalı yol bulunmuyor.

ekipler-210-arac-ve-400un-uzerinde-personelle-sahada.jpg

İHBARLARA ANINDA MÜDAHALE

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Şehir genelinde geçtiğimiz Salı gününden itibaren etkisini gösteren kar yağışlarıyla mücadele çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 11 ilçemizde ve 711 mahallemizde 210 araç ve 400’ün üzerinde personelimizle sahadayız. Vatandaşlarımızın ulaşımda herhangi bir sorun yaşamaması için gece gündüz çalışıyoruz. 112 Acil Çağrı Merkezi ve Alo 153 üzerinde Afet Koordinasyon Merkezi’mize düşen ihbarlara anında müdahale ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.